fbpx

Продаж мажоритарної частки в мережі дитячих товарів «Буслік» польської компанії CDRL

Білоруська компанія West Ost Union, що володіє брендом «Буслiк», підсилює свою конкурентну позицію на ринку, залучаючи стратегічного партнера – польську компанію CDRL (бренд «Coccodrillo»). В результаті угоди до компанії CDRL переходить 90% корпоративних прав компанії West Ost Union, частина з яких належить Європейському Банку Реконструкції та Розвитку. Укладення угоди дозволить Банку повністю вийти зі складу акціонерів West Ost Union і завершити інвестиційний цикл.

Залучення стратегічного партнера дозволить West Ost Union збільшити частку ринку, яка на даний момент оцінюється в 15%.

Capital Times Investment Company супроводжувала угоду в якості ексклюзивного фінансового радника компанії West Ost Union. Юридичними консультантами по угоді на боці продавця виступили дві компанії – Revera і Sorainen.

«Ми співпрацювали з власниками торгової мережі на кожному етапі операції – пошуку партнера, супроводі Due Diligence, укладення договору», – зазначає Інвестиційний директор Capital Times Investment Company, Дементій Юферев.

Для Capital Times це четверта закрита M&A угода в 2018 році в якості інвестиційного радника.

Компанії West Ost Union належить 46 супермаркетів повного асортименту дитячих товарів, що працюють під брендом «Буслік» по всій Білорусі, 17 супермаркетів розташовані в Мінську. Кілька років тому компанія прийняла рішення про залучення стратегічного партнера для подальшого розвитку.

CDRL займається дизайном, виробництвом і реалізацією одягу для дітей у віці від 0 до 14 років під торговою маркою «Coccodrillo». Компанія має понад 300 магазинів в Польщі та більше ніж 500 по всьому світу, а також експортує свою продукцію в Білорусь, Росію, Україну, Литву, Латвію і ін.

Capital Times Investment Company – незалежна інвестиційно-банківська компанія, заснована в 2006 році, спеціалізується на супроводі угод по злиттю і поглинанню (M&A). Компанія має представництва Києві, Молдові та Польщі, а також є учасником міжнародної організації Globalscope, за підтримки 55 партнерів в 48 країнах.

Всі свіжі інсайти, новини та дослідження доступні першими для підписників телеграм боту. А деякі ексклюзивні матеріали доступні тільки там. Приєднуйтесь!

Інші новини

Прокрутити вгору